maandag 12 april 2010

Weer een stapje dichterbij.
Zo, we hadden al gezegd dat we nieuwe paspoorten hebben, maar we zitten niet stil. De volgende stap (letterlijk en figuurlijk) was die in nieuwe schoenen. Dus, pa en moe naar bever zwerfsport (http://www.bever.nl/)  toe.  Tropenschoenen moesten het worden en dit zijn ze dan. Palladiums. Zwart voor moe en grijs voor pa. Haargerelateerd dus. De kinderen moeten nog even wachten. 
Gebleken is dat de koof tussen beide haarkanten steeds groter wordt en daarmee ook de kans op zonnebrand en zonnesteek. Mooi, een hoed of pet dus. 
En het is..............Een hoedje............ maar wat voor een hoedje. In de hoofdrand zitten coolgelkorrels die het hoofd koel houden. Is't niet wat. En verder is het ding geimpregneerd tegen de muggen en UV beschermd. Geweldig he?
Overigens hebben ze nu ook echte tropensokken. Daar zit ook een impregnering in tegen de muggen. Gaat twintig wasbeurten mee. Daar wordt nog over nagedacht. Dit was het tot nu toe.

Groet'n  en tot de volgende keer

HBES

2 opmerkingen:

  1. moet er geen muskietengaasgordijn voor dat charmante hoedje??En die sokken.was je toch gewoon wat minder vaak.
    Toch weer een kapitaal natuurlijk, alleen die schoenen al. En nu maar lopen, tijdens net NPK van Bronbeek naar de KRUK is al wel een goede training vooral de terugweg.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die hoed even mogen testen en hij zat heerlijk! De vakantie schiet al mooi op dat wordt dan een hele tijd geen HBES-taart eten voor ons ;)

    BeantwoordenVerwijderen